Cum s-a îngrăşat Charlize Theron cu 23 de kilograme pentru un rol: Mânca burgeri şi chipsuri noaptea

Charlize Theron a devenit din nou de nerecunoscut pentru un rol

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, actriţa a spus că dorea cu orice preţ să se îngraşe, iar pentru a obţine rezultate cât mai repede, ea mânca şi noaptea. "Am vrut să simt ce simţea femeia aceea şi cred că asta a fost pentru mine cea mai bună cale să mă apropii de ea şi să intru în mintea ei", a explicat Theron. "Ştiţi, a fost o surpriză mare pentru mine. M-a lovit în plin depresia. Da, pentru prima oară în viaţa mea, am mâncat atâtea alimente procesate şi am băut prea multe băuturi cu zahăr.

N-a fost atât de distractiv să fac filmul ăsta", a adăugat ea.

"Primele trei săptămâni au fost frumoase pentru că eşti ca un copil într-un magazin de bomboane. Şi după trei săptămâni nu mai e atât de frumos. Când ajungi să mănânci cantitatea asta de hrană devine o slujbă", a spus vedeta.

Pentru a se îngrăşa rapid, Theron mânca burgeri noaptea şi bea shake-uri cu lapte dimineaţa. Alteori "ataca" în toiul nopţii macaroane reci cu brânză. "Îmi amintesc că am pus ceasul să mă trezească la miezul nopţii ca să-mi menţin greutatea.
Mă trezeam şi mâncam... înghiţeam tot. E greu să menţii greutatea aceea."


Actriţa premiată cu Oscar şi-a nedumerit cei doi copii, Jackson (6 ani) şi August (2 ani), când a început să se îngraşe, iar băiatul a crezut că ea este însărcinată, fiind convins că ea are un copil în burtă.

După rolul din "Tully", Charlize Theron a avut nevoie de un an întreg să revină la greutatea sa normală. "Eram îngrijorată. Îmi spuneam că durează prea mult. Pentru că în <<Monster>> n-am mai mâncat prostii cinci zile şi eram bine.
Ştiţi, la 27 de ani corpul tău este un pic diferit faţă de atunci când ai 43, iar doctorul a avut grijă să mă facă conştientă de asta. Mi-a zis - ai 42 de ani, stai calmă, n-o să mori, totul e bine"
, a povestit actriţa.

Charlize Theron joacă în "Tully" rolul lui Marlo, o mamă cu trei copii, din care unul nou-născut, căreia fratele îi angajează o bonă. Ezitantă la început, Marlo ajunge să clădească o prietenie profundă cu surprinzătoarea şi bonă pe care o cheamă Tully.

Este pentru a doua oară când Charlize Theron lucrează cu regizorul Reitman, după "Young Adult" (2012), o altă comedie, dramă, pe tema maternităţii.
Kilogramele în plus i-au adus actriţei un Oscar în 2006, pentru rolul din filmul "Monster", regizat de Patty Jenkins, pentru care s-a îngrăşat 15 kilograme



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod