Cum poate o femeie să arate așa de bine la 52 de ani: Halle Berry are o explicație

Peter Thomas este omul din spatele transformării impresionante a actriței


Vedeta a devenit foarte apropiată de antrenorul său. Pe 15 septembrie, ea a postat o poză în care acesta apărea cu bustul gol, urându-i "La mulți ani" de ziua lui de naștere. "Îți mulțumesc pentru că ai dus provocarea mea cu fitnessul acolo unde trebuie - mi-a transformat viața și îți sunt recunoscătoare pe viață!", a scris ea.

Halle Berry a declarat că exercițiile cardio sunt esențiale pentru pregătirea sa fizică.

"Pentru mine, exercițiile cardio sunt o parte esențială din antrenamentele mele, cred că niciun regim fitness nu este complet fără ele", a spus ea. "Cardio și sănătatea inimii pot merge împreună; ajută la pomparea eficientă a sângelui în întreg corpul, echilibrând presiunea sanguină și reducând rata bătăilor inimii", a explicat vedeta.

Actrița spune că printre avantajele exercițiilor cardio se numără îmbunătățirea memoriei, îmbunătățirea circulației sanguine, o piele mai sănătoasă, controlul zahărului din sânge și o mai bună oxigenare a organismului, astfel că mușchii pot lucra din ce în ce mai bine.

Halle Berry a mai scris că exercițiile de tip cardio reduc oboseala și reglează respirația, pe lângă arderea unui număr semnificativ de calorii.
"Așa că, doamnelor... Apucați-vă de alergat și de sărit - Haideți!", și-a îndemnat ea admiratoarele.

Peter Lee Thomas, care nu și-a dezvăluit vârsta, a adus-o pe Halle Berry în formă pentru rolul de acțiune din "Bruised", care urmează să fie lansat, relatează Daily Mail. Ea a mai filmat și alături de Keanu Reeves în "John Wick 3: Parabellum", unde are mai multe scene de luptă.

Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Actriţa americană are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010.
Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod