Secretul siluetei Andreei Marin: iarba de grâu

Vedeta a postat pe Facebook un mesaj pentru fanii ei, în care le dezvăluie un truc foarte util pentru o viaţă sănătoasă.
Modul spectaculos în care a vedeta a slăbit în ultima perioadă i-a impresionat pe admiratorii ei. Pe lângă sport şi o dietă echilibrată, Andreea Marin are un truc care a ajutat-o foarte mult.

Ea a postat pe Facebook un mesaj în care le dezvăluie fanilor secretul care o ajută să arate atât de bine.

"Bună dimineaţa! Iată ce frumoasă e iarba de grâu de la fereastra mea. E plantată de mine în pământ organic, urmează să o tai, fac şapte porţii, una o păstrez pentru a face sucul de azi, iar celelalte sunt păstrate până le vine rândul în congelator.
Tema pentru acasă pentru cei ce preţuiesc viaţa şi sănătatea: citiţi despre beneficiile extraordinare ale sucului din iarbă de grâu. Un gând bun!"
, a scris vedeta.
 
 

La sfârşitul anilor '70, după studierea a cei peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional-activi existenţi în grâul verde încolţit, Dr. Erp Thomas (reputat cercetător în nutriţia clinică) a lansat ipoteza potrivit căreia iarba verde provenită din încolţirea grâului (grâul verde încolţit) reprezintă "alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional".
 
Dr. Erp Thomas susţinea că bagajul micronutriţional a trei litri de suc de grâu verde încolţit organic este echivalent cu cel obţinut din peste 70 Kg de legume de grădină cultivate în condiţii bio, relatează Libertatea.
 
 

Potrivit Dr. Albu Horaţiu, sucul de grâu verde încolţit beneficiază de o compoziţie micronutriţională de invidiat. Astfel, în el se găsesc numeroase minerale, între care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul şi iodul.
De asemenea, acest suc conţine aminoacizi, antioxidanţi, enzime şi fitohormoni, scrie site-ul farmaciaortomoleculara.ro, citat de Libertatea.

În compoziţie se mai regăsesc cantităţi foarte mari de clorofilă şi vitamine precum: beta carotenii (mai bogaţi decât în morcov) ca şi precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar şi vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai multă decât în citrice), E, K, D şi PP.



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 5 Mar 2014, 14:04
    suc de iarba de grâu

    Aş dori să aflu dacă sucul de iarba de grâu poate fi consumat în timpul sarcinii, respectiv dacă are contraindicaţii?

    0
    1

  • trusk_urg pe 19 Oct 2013, 16:54
    Vedeta mea favorita si , cred eu "un model de urmat in viata".

    O admir pe Andrea Marin pentru silueta ei dar si pentru toate lucrurile pe care le face , o admir pentru ca mai poate fi zana buna dupa toate dezamagirile din casnicie prin care a trecut , are un suflet mare , si nu am sa ignor acest sfat despre silueta .

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod