Dan Bittman a ajuns la Spitalul de Urgență

Solistul trupei Holograf a fost surprins joi seară intrând pe poarta Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti.
Abătut şi foarte grăbit, artistul a stat aproape o oră în cabinetului unui medic ORL-ist, informează site-ul realitatea.net.

"Nu e nimic grav, nu vă impacientaţi. Sunt răcit şi am fost la medic să mă vadă. Am fost la ORL-ist, da!", a declarat cântăreşul.

În aprilie anul acesta, Dan Bittman a fost operat de hernie inghinală, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală.

În 3 octombrie 2012, Dan Bittman a fost operat la gât, într-o clinică din Viena. Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf, declara atunci că Dan Bittman a fost operat la gât pentru a nu risca un accident vascular, notează agenția Mediafax.

Dan Bittman a revenit pe scenă în 7 martie, după o perioadă în care a căutat remedii să scape de răguşeala cu care a rămas în urma operaţiei la gât.

Într-un interviu acordat ProTV Magazin, Bittman spunea că vocea sa este refăcută în proporţie de 95%.
Cântăreţul şi-a recuperat vocea în patru luni şi jumătate.

Artistul a spus că s-a refăcut cu un tratament de 16 lei. "Vocea mea este refăcută în proporţie de 95%. Cât despre tratament, câteodată 16 lei fac cât 1.600 de lei sau mai mult. Nu contează costul, ci efectul. Oricum, am înţeles că acum este foarte la modă, toţi vor să se trateze cu el, aproape că nu se mai găseşte în farmacii. Îi sfătuiesc însă pe cei cu astfel de probleme să consulte un specialist.
Cu ajutorul acestui medicament se face, în prima fază, o diagnosticare a cauzelor şi, dacă funcţionează, schimbarea în bine intervine în câteva ore, ceea ce s-a întâmplat şi în cazul meu."

Bittman a precizat că merge în continuare la controale medicale, dar nu are niciun fel de restricţii.

 
 
Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod