Cum scapă Iulia Vântur de kilogramele în plus

Iulia Vântur a vorbit deschis despre sport, diete şi relaxare pentru ultimul număr al revistei Ce se întâmplă, Doctore?.

Vedeta a vorbit deschis despre sport, diete şi relaxare pentru ultimul număr al revistei Ce se întâmplă, Doctore?.

Iulia Vântur este un model în ceea ce priveşte viaţa sănătoasă: tonică, relaxată, a mărturisit în interviul acordat revistei “Ce se întâmplă, doctore?” că viaţa trebuie primită cu zâmbetul pe buze. Iar pentru a-şi menţine tonusul şi atitudinea pozitivă, Iulia Vântur merge pe bicicletă, joacă badminton, înoată şi dansează.

Cât priveşte dieta, vedeta PRO TV  mărturiseşte că îi plac dulciurile, însă face mişcare pentru a-şi menţine silueta: "Când vreau să slăbesc adopt dieta "exerciţii fizice susţinute" în primul rand.

Foarte importantă este şi alimentaţia. Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos, aşa că nu am nevoie de diete drastice", a mărturisit prezentatoarea ştirilor de weekend de la Pro TV.

Iulia este mare amatoare de sport, activitate pe care nu o percepe ca pe o corvoadă, ci ca pe o plăcere: "Mersul pe bicicletă şi badmintonul sunt atât de plăcute încât nici nu le trec în categoria activităţilor ce necesită vreun mare efort.
La fel şi dansul, înotul. Sunt modalităţi de relaxare, care din fericire, antrenează şi corpul. Mai solicitantă este sala de sport. Aproape în fiecare zi, fac exerciţii acasă, după un program de pe internet - 8 minute pentru fiecare grupă musculară."

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod