Carmen Brumă te învață cum să scapi de kilogramele în plus

Vedeta a postat pe blogul ei câteva sfaturi pentru a veni în ajutorul celor care îşi doresc să slăbească după sărbători.

Carmen Brumă oferă 5 sfaturi pentru recăpătarea siluetei:

"1. Încearcă să elimini pentru început alimente precum; caşcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din făină albă, mezelurile şi dulciurile şi băuturi gen: alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu mânca nimic după apusul soarelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare. Mănâncă fructe la 1-2 ore înainte sau după masă, dar până în ora 15.00

3. Fă mişcare de 4-5 ori pe săptămâna.

Poţi să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Găseşti mai multe exemple de antrenamente pe care poţi să le faci acasă pe acest site la secţiunea antrenamente. Oricare dintre variante poate funcţiona cu condiţia să fii perseverent.

4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidraţi de genul orez, pâine, paste, mămăligă. Cina trebuie să conţină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon.

5. O cură de sucuri, pe care să le pregăteşti acasă, şi care să te ajute în această perioadă.
Poţi să înlocuieşti gustările cu diverse sucuri. De exemplu, sucul detox verde, pe care eu îl prepar, are puţine calorii, stimulează digestia, ajută în procesul de eliminare a toxinelor şi scade poftă de mâncare"
, a scris vedeta.

Ea a postat pe blog şi reţeta sucului care contribuie la detoxifierea organismului:

"INGREDIENTE
1 măr – aprox 250 g
2 castraveţi mici – 200 g
1 ţelină ( rădăcina)- 100 g
2 mâini de spanac proaspăt
1 lămâie

Folosesc sită pentru sucuri, spăl ingredientele, curăţ lămâia şi ţelină şi introduc pe rând fructele şi legumele în storcător.
La final puteţi adăuga şi două cuburi de gheaţă dacă simţiţi nevoia. Sucul se bea imediat după preparare, zilnic, în prima parte a zilei"
, a adăugat Carmen Brumă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod