De la burtă la pătrățele în 8 luni: Transformarea uimitoare a unui bărbat după ce a devenit tată

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Țara Galilor a început să se îngrașe după ce a devenit tatăl unui băiețel. El povestește cum a reușit să scape de burtă și să aibă un corp de vis.

Sion Monty, din localitatea galeză Porthmadog, se ocupa de trei afaceri când copilul lui, Tedi, a venit pe lume. Fiind foarte ocupat și sedentar, a început să se îngrașe, iar când a ajuns la 101 kilograme și-a dat seama că trebuie să facă ceva și să slăbească. "Nu doream să fiu un tată gras. M-am uitat în oglindă și am realizat că dacă voiam să am o viață lungă și să-l văd crescând pe fiul meu, aveam nevoie de o schimbare. Eram conștient de corpul meu și puțin jenat, pentru că mereu am fost un tip subțirel", a explicat el.

Proprietar al unei săli de gimnastică, a unei firme care vinde suplimente pentru fitness și a unei linii de echipament de fitness, Monty știa bine ce urmează: a început să intre în sală, dar nu ca patron, lucrând șase zile din șapte.

A început să alerge, să facă sprinturi pe pante și să facă plimbări lungi, împingând de zor căruțul în care se afla fiul său.

Faptul că l-a implicat și pe băiețel în planul său l-a ajutat mult: "Știam că trebuie să-l implic și pe Tedi în programul meu de slăbit, așa că exersam și în timp ce-mi petreceam timpul cu el. Ar trebui să vedeți ce mai râdea de taică-su' în timp ce-o rupea la fugă pe dealuri. Îi plac păsările, așa că am ales să fac plimbări și alergări cu el acolo unde se adunau păsările, ca să le vedem mai bine împreună", a povestit bărbatul.


Sion s-a îngrășat cu 25 de kilograme în doar șase luni după ce partenera lui, Kara, l-a născut pe Tedi în iulie anul trecut, scrie Daily Mail. După ce a devenit tată, a început să-și piardă energia și interesul pentru aspectul său și ajunsese să ia cinci mese pe zi. "Înainte de nașterea copilului, viața mea se împărțea între logodnica mea, muncă și sală - asta era tot. Mâncam destul de bine și în weekend îmi permiteam orice răsfăț la masă. Am subestimat total cât de mult îți poate schimba viața un copil", a mărturisit el.

"Apoi familia a trecut pe primul plan, apoi afacerile și curând sala și fitness-ul au rămas după ușă.
Copilul suferea de reflux gastrointestinal, nu dormea deloc, noi eram tot timpul obosiți, n-aveam timp să mai gătim și ne-a fost tare greu"
, a continuat acesta. Sion a renunțat la mișcare și pentru că nu dorea să-și petreacă timpul fără familia lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod