De la burtă la pătrățele în 8 luni: Transformarea uimitoare a unui bărbat după ce a devenit tată

În opt luni, Sion s-a transformat uimitor: burta a lăsat loc mușchilor bine lucrați


De Crăciun, Sion a avut însă o revelație: și-a dat seama că trebuia să facă o schimbare pentru el și pentru ai săi. Și-a pus în cap să slăbească și și-a făcut un plan de care să țină cu dinții: exerciții și mâncare sănătoasă. Și-a fixat o "fereastră", de la prânz la 18.00, în care să ia masa și un interval de 18 ore în care postea, forțându-și organismul să-și consume stocurile de grăsime.

Consuma 2.000 de calorii pe zi și făcea sport șase zile din șapte. Alerga și făcea sprinturi pe pante, împingând căruțul în care se afla Tedi.

Opt luni mai târziu, Sion era mai în formă ca niciodată: cântărea 77 de kilograme și era numai mușchi și os. "N-am fost vreodată atât de fericit ca acum. Îmi place să fiu tată și sunt fericit cu băiatul meu. Mă simt un alt om", a mărturisit el.

Sion nu este la prima ispravă de acest gen: în 2011, în primul an de studenție, s-a îngrășat, de la 77 la 96 de kilograme.
Semnalul de alamă care l-a trezit a fost când colegii au început să-i zică în glumă "grasul" - în vacanța de vară s-a dus acasă și a dat jos tot surplusul de greutate. După terminarea studiilor, a înființat gama de suplimente pentru fitness The Student Diet, a deschis sala Muscle Morph și a lansat linia de articole vestimentare pentru fitness WTF Gymwear.

Luna viitoare, Sion Monty va participa la o competiție masculină de "beach body" și plănuiește să scrie o carte despre transformarea sa fizică.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod