bikini

Au peste 50 de ani şi arată senzaţional în costum de baie. Care e secretul acestor femeiElle MacPherson: Sport extrem şi alergare desculţă pe plajă

Nu degeaba i se spune "The Body". La 53 de ani, Elle este dependentă de sportul extrem. "Am grijă să fac cel puţin 45 de minute de sport pe zi. Îmi plac paddleboard (surfing cu vâsle n.r.), surf-ul, înotul şi schiul nautic", a declarat ea. Supermodelul preferă şi alergarea desculţă pe nisip, îndeosebi pe plaja de lângă casa ei din Miami.
În privinţa nutriţiei se ştie că Elle este o adeptă a dietei alcaline, al cărei obiectiv este reducerea acidităţii din corp, şi bea trei litri de apă în fiecare zi. La asta se adaugă şi multe smoothie-uri de fructe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 18 Apr 2017, 23:49
    Sport, dieta dar si multe operatii estetice :)

    Pe vedetele de mai sus, pe langa antrenamente si diete, le ajuta mult si operatile estetice si pozele care le avantajeaza. Multe dintre ele, surprinse de paparazzi, cam arata de varsta lor. Aproape orice femeie care se ingrijeste si mai triseaza putin cu interventii estetice si mai noi cu photoshop-ul, arata super.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod