Madonna ascunde un secret dureros: Ce face vedeta ca să arate perfect

Cântăreaţa în vârstă de 58 de ani recurge la o tehnică extremă de înfrumuseţare care provoacă durere şi o costă 450 de dolari la fiecare trei luni.

La aproape 60 de ani, Madonna investește mult în aspectul ei fizic. Unul dintre secretele ei se află în spatele sprâncenelor ei semipermanente, pentru care vedeta apelează la o tehnică specială, destul de dureroasă. Denumită "microblading", această procedură de tatuare i-a oferit sprâncene aproape perfecte după mai mulți ani ani în care a trecut prin tot felul de experimente, relatează Daily Mail.

În timpul unei ședințe de 90 de minute, un instrument manipulat manual introduce 12 lame metalice care străpung două straturi ale pielii, realizând un tatuaj perfect.

Cu 20 de minute înainte de tatuare, trebuie aplicată pe zona respectivă o cremă specială, deoarece procedura este foarte dureroasă și de multe ori provoacă curgerea sângelui.  

Tratamentul costă 530 de euro și trasează 75 de fire de păr pe fiecare sprânceană, care pot dura până la un an, dar procedura trebuie repetată la fiecare trei-patru luni pentru un rezultat care poate induce senzația că persoana respectivă are cu zece ani mai puțin, scrie cotidianul britanic.  

Laura Choate, proprietara salonului de cosmetică Santa Monica Microblading din Los Angeles, frecventat de vedete, a declarat că, de-a lungul anilor, datorită pensatului excesiv, Madonna a pierdut o mare parte din firele de păr naturale.
"A apelat la microblading pentru a umple golurile din sprancene și pentru a creea o formă cu totul nouă, iar acum arată excelent. Acum toată lumea vrea acest gen de sprâncene mai degrabă decât cele arcuite", a spus ea.

"Cel mai bun microblading este când culoarea genelor se potrivește nu numai cu culoarea naturală a părului și ci și cu rădăcina firelor de păr, ceea ce Madonna a reușit. De acum, ea poate experimenta ce adâncime să aibă arcul sprâncenei. E ca o iluzie optică, totul e fals, de fapt"
, a adăugat Laura Choate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod