Ben Affleck rămâne singur: Jennifer Garner a depus actele de divorţ

Nu mai e nicio şansă de împăcare între cei doi actori: la doi ani după aventura pe care Ben Affleck a avut-o cu o bonă, soţia lui cere divorţul.

Dacă mai existau de doi ani speranţe că Ben Affleck şi Jennifer Garner s-ar putea împăca, acestea au fost spulberate zilele trecute. Actriţa a depus cererea de divorţ pe cale amiabilă, la doi ani de la aventura pe care soţul ei a avut-o cu o bonă.

Cei doi actori care formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood o vor lua pe drumuri diferite. Chiar dacă vreme de doi ani au fost despărţiţi, ei au mai fost văzuţi în câteva rânduri împreună, în compania copiilor, iar la începutul lunii martie presa americană susţinea că actorii ar fi cerut anularea procedurii de divorţ.



Pentru o vreme, actorul a locuit în casa de oaspeţi aflată pe aceeaşi proprietate în care trăiau soţia şi copiii lui. Procedura de divorţ a fost stopată în iulie 2016, deoarece ambii părinţi doreau ”să se concentreze asupra binelui copiilor”, potrivit unei surse, care a dezvăluit pentru revista People faptul că actorul a revenit în domiciliul conjugal. Jennifer nu l-a iertat, însă, pe Ben și a depus actele de divorț.

Cuplul s-a despărţit în iunie 2015, după 12 ani de căsnicie.
Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Potrivit TMZ, Ben și-a dat acordul și a depus și el cererea în același timp cu Jennifer, ceea ce înseamnă că au stabilit împreună ce trebuie să facă. Cuplul cere divorțul fără să apeleze la serviciile unui avocat și solicită custodia comună a celor trei copii. În cerere nu se specifică vreo cerere privind întreținerea din partea vreunuia dintre soți, relatează tabloidul online american.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod