Ben Affleck rămâne singur: Jennifer Garner a depus actele de divorţ

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în mod amiabil şi existau speranţe că ei s-ar putea împăca de dragul copiilor


Ben și Jennifer s-au despărțit după ce acesta a înșelat-o cu bona copiilor lor, Christine Ouzounian. Presa a aflat, dar actorul a calificat informațiile drept "mizerii". Anul trecut, Jennifer Garner a vorbit deschis despre acest episod: "Ne-am despărțit de mai multe luni, înainte să aud de povestea cu bona. Ea n-a avut nimic de-a face cu intenția noastră de a divorța.

N-a făcut parte din ecuație", a spus ea.

Cuplul nu a semnat un contract prenupțial, partajul urmând să se facă în mod egal. Ben are o avere estimată la 105 milioane de dolari, în timp ce Jennifer are o avere de 60 de milioane de dolari și probabil că divorțul va fi încheiat mai degrabă de un mediator decât de un judecător, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Conform TMZ, avocata Laura Wesser, care s-a ocupat de divorțurile multor vedete, ar putea să preia și această speță.
Aceasta a mai avut clienți celebri, precum Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Christina Aguilera și Johnny Depp.

Ben Affleck și Jennifer Garner urmează să negocieze termenii financiari, iar divorțul ar putea fi încheiat în mai puțin de șase luni. Ei au trei copii împreună - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Pearl Harbor", în 2001, dar Ben a dezvăluit că s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru "Daredevil".


Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod