Mariah Carey s-a despărţit şi de ultimul iubit: Era gelos şi îi cheltuia banii

Doar cinci luni a durat povestea de dragoste dintre cântăreaţa americană în vârstă de 46 de ani şi Bryan Tanaka (33 de ani).

Era previzibil şi nimeni nu se poate declara surprins, darămite şocat: "povestea de iubire" dintre Mariah Carey şi dansatorul Bryan Tanaka s-a terminat aproape la fel de repede şi de neserios cum a început. Nepotrivirea dintre ei era destul de clară - Mariah simţea nevoia acut de a demonstra că se descurcă bine-mersi după despărţirea pe nepusă masă de miliardarul australian James Packer, aşa că "şi-a angajat" un băieţaş cu care să se remarce puţin prin presa mondenă şi să arate că nu este singură.

Potrivit TMZ, Mariah i-a dat papucii lui Bryan fiindcă devenise foarte gelos pentru că ea încă ţinea legătura cu fostul său soţ, Nick Cannon, cu care are doi gemeni şi cu care a şi fost în vacanţă.

Se pare că mai tânărul ei iubit (cu 13 ani) îşi cam luase nasul la purtare şi începuse să-i reproşeze că tot vorbeşte cu Nick, asta în timp ce toca banii fără reţineri. "Ultima lor ceartă s-a întâmplat luna trecută, la Kids' Choice Awards, când Nick şi Mariah au venit cu gemenii. Bryan i-a spus că asta e o lipsă de respect, iar în timpul evenimentului i-a cerut să meargă acasă", a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Persoana citată de tabloidul online american a mai spus că Mariah se săturase să-i plătească toate cheltuielile lui Bryan care îşi cumpăra într-una haine de firmă, ceasuri scumpe şi lanţuri de aur.
Artista şi-a dat seama că Bryan se folosea de ea (ce surpriză!) când a simţit că are teren liber pentru a deveni celebru. La sfârşitul lunii martie, Mariah a pus piciorul în prag şi i-a transmis că nu mai are nevoie de el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod