Mai mult mamă decât vedetă: Tori Spelling, prima apariţie după a cincea naştere

Actriţa în vârstă de 43 de ani nu mai are timp de machiaj. Îmbrăcată într-o salopetă din denim, ea a ieşit în oraş cu doi din cei cinci copii.

A lăsat deoparte televiziunea şi filmul, dar familia este pe primul plan pentru ea. După ce a reuşit să-şi salveze căsnicia şi a adus pe lume al cincilea ei copil, vedeta din "Beverly Hills 90210" e o femeie împlinită, pentru care contează mai puţin cum arată sau ce scrie presa mondenă.

Tori Spelling a fost ieşit duminică, în Los Angeles, cu copiii ei mai mari, Stella, în vârstă de cinci ani, şi Liam, în vârstă de zece ani. Este prima oară când actriţa e fotografiată în public după ce pe 2 martie a adus pe lume al cincilea său copil, un băieţel pe nume Beau, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta a postat chiar ea două poze pe Instagram şi a scris că a mers la un magazin de produse pentru campare, în căutare de idei pentru ziua lui Liam, care va împlini zece ani şi pe care vor să-l aniverseze la un picnic.



Într-o ţinută obişnuită, cu salopetă din denim, un tricou negru şi ghete maron în picioare, Tori a renunţat la machiaj şi şi-a prins părul într-o codiţă mică, fără nicio pretenţie de stil, părând o casnică ieşită la cumpărături sau soţia unui fermier dintr-un orăşel american de provincie. Nu este însă prima oară când ea renunţă la un look aranjat - actriţa preferă ţinutele casual, lejere, şi obişnuieşte să iasă pe stradă fără machiaj. În plus, ea a postat deseori pe reţelele de socializare imagini în care are un look natural.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod