bikini

Au peste 50 de ani şi arată senzaţional în costum de baie. Care e secretul acestor femeiSharon Stone: Exerciţii în apă pentru picioare

Vedeta în vârstă de 59 de ani şi-a găsit singură o schemă de antrenament care i se potriveşte: "De fiecare dată când fac exerciţii, fac ceva nou. Uneori fac exerciţii pentru picioare şi rotiri în apă, folosindu-mă de rezistenţa acesteia", a explicat ea.
Sharon Stone nu merge în vreo sală de fitness preferată de vedete, ci merge într-una obişnuită, parte a lanţului 24-Hour Fitness, care se adresează americanilor obişnuiţi. Actriţa mănâncă mult, inclusiv carne roşie, friptură, dar nu bea alcool, relatează Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 18 Apr 2017, 23:49
    Sport, dieta dar si multe operatii estetice :)

    Pe vedetele de mai sus, pe langa antrenamente si diete, le ajuta mult si operatile estetice si pozele care le avantajeaza. Multe dintre ele, surprinse de paparazzi, cam arata de varsta lor. Aproape orice femeie care se ingrijeste si mai triseaza putin cu interventii estetice si mai noi cu photoshop-ul, arata super.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod