bikini

Au peste 50 de ani şi arată senzaţional în costum de baie. Care e secretul acestor femeiDemi Moore: Suc de lămâie şi ardei iute

Corpul ei arată cât de mult a muncit la sală. A folosit deseori şi Bulk Perspiration, un fel de pătură specială care înfăşoară corpul şi îl supraîncinge, astfel încât poţi să arzi până la 1.000 de calorii o dată.
Demi Moore face yoga des şi urmează o dietă raw, organică, în care alimentele nu sunt niciodată fierte la mai mult de 48 de grade Celsius, pentru a-şi păstra nutrienţii. A încercat şi dieta Master Cleanse, bazată pe suc de lămâie, ardei iute de Cayenne şi sirop de arţar.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina K pe 18 Apr 2017, 23:49
    Sport, dieta dar si multe operatii estetice :)

    Pe vedetele de mai sus, pe langa antrenamente si diete, le ajuta mult si operatile estetice si pozele care le avantajeaza. Multe dintre ele, surprinse de paparazzi, cam arata de varsta lor. Aproape orice femeie care se ingrijeste si mai triseaza putin cu interventii estetice si mai noi cu photoshop-ul, arata super.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod