smoothie

Am 40 de ani și am scăpat de burtă cu acest smoothie pe care îl beau în fiecare dimineață

Începe fiecare zi cu acest smoothie şi vei reuşi să scapi de burtă! Este uşor de preparat şi te ajută să slăbeşti.

Îţi aminteşti când mergeai la bunica ta şi găseai tot timpul fel de fel de bunătăţi care te încântau? Bunicile noastre aveau mereu nişte trucuri pe care le foloseau în bucătărie, iar mâncarea pe care o făceau nu doar că era delicioasă, dar şi cu adevărat hrănitoare, corectă din punct de vedere nutriţional. La fel de bune erau şi remediile pe care le preparau singure.

Mai mult, bunicile aveau soluţii pentru orice durere. Ne dădeau băuturi calde când eram răciţi, care nu erau prea gustoase, dar se dovedeau foarte eficiente.

Aveau soluţii şi pentru durerile de cap şi pentru aproape orice probleme de sănătate. Trucurile lor funcţionau şi dădeau rezultat într-un timp scurt.

Un remediu din bătrâni care are efect te ajută să scapi de burtă. Sunt mulţi factori care contribuie la acumularea în exces a grăsimii pe abdomen - ar putea fi retenţia de fluide, o inflamare a stomacului sau o dietă dezechilibrată, bogată în grăsimi. E o problemă tot mai des întâlnită în toată lumea şi pe lângă faptul că îţi distruge aspectul fizic, poate provoca şi probleme de sănătate foarte grave.

Ei bine, acest smoothie prezentat de Natural Healing Magazine pare scos din cămara miraculoasă a buncii şi te va ajuta dacă problema este cauzată de retenţia de fluide sau de inflamarea stomacului, reducând burta la jumătate într-un interval scurt de timp.
Iată cum îl prepari:

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod