avocado

Cum să tai corect un avocado

Un scurt clip video îţi arată cele mai simple moduri în care poţi să tai un avocado aşa cum doreşti şi fără să apropii degetele de lama cuţitului.

De multe ori, când tai un avocado îţi iese altfel decât îţi doreşti: dacă îl tai pe jumătate, cele două bucăţi nu sunt simetrice, dacă vrei să scoţi sâmburele atunci ai parte de provocarea vieţii tale, iar când scobeşti miezul cremos te alegi cu un cocoloş departe de feliile perfecte pe care le vezi în fotografiile de pe Instagram, relatează site-ul Well+Good.

Aşadar, cum să tai corect un avocado ca să obţii nişte felii perfecte? Allison Cayne, "creierul" din spatele şcolii de gătit din Manhattan Haven’s Kitchen şi autoare a volumului Haven’s Kitchen Cooking School Cookbook, îţi dezvăluie câteva trucuri într-un tutorial video.

Fie că vrei să tai un avocado în două sau în patru bucăţi pentru o salată ori în felii pentru un tacos, Cayne îţi arată cea mai bună metodă, dar şi cea mai sigură, ferindu-te de riscul de a ţine degetele prea aproape de lama cuţitului.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod