Cum a reacționat un adolescent când i s-a reproșat că iubita lui e prea grasă. Răspunsul a devenit viral

Un tânăr a avut cea mai bună reacţie după ce iubita lui a fost jignită într-un comentariu postat pe Twitter.
Tre Booker şi iubita lui, Madison, s-au cunoscut în timpul liceului. La banchetul de absolvire, înainte de a dansa, au făcut câteva poze, pe care Madison le-a postat mai târziu pe Twitter, unde cineva a făcut un comentariu urât la adresa ei. "Wow, te iubeşte chiar dacă eşti grasă", a scris user-ul @BeSafeThough.

Tănăra i-a răspuns printr-un mesaj simplu: "De necrezut cum unii oameni pot fi neciopliţi cu cei pe care nici măcar nu-i cunosc."

Replica ei a atras simpatia multora, dar răspunsul iubitului a fost şi mai şi, devenind viral pe internet: "Nu eşti grasă, draga mea.
Dumnezeu te-a creat doar pentru mine. Eşti perfectă"
, a scris Booker.

Postarea a atras o mulţime de aprecieri, iar tânărul a revenit cu câteva precizări, la fel de drăguţe: "Aş putea să mă uit la tine toată ziua", a scris el.

"Mulţi spun că sunt slab pentru că am scris atâta despre tine... dar nu mă interesează... vreau doar să ştii cât de mult te iubesc", a mai scris el.

Comentariile lui Tre au stârnit o mulţime de reacţii pozitive, mulţi fiind impresionaţi de modul în care el a decis să-şi arate dragostea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod