Pregătiri de nuntă: Prinţul Harry trage tare la sală ca să fie în formă

Pregătirile pentru nunta cu Meghan Markle au intrat pe ultima sută de metri, iar Prinţul Harry vrea să fie în formă maximă în ziua cea mare.

Mai e puţin până pe 19 mai, când Prinţul Harry se va căsători cu iubita lui, Meghan Markle, iar pregătirile de nuntă sunt în toi. În ziua cea mare Harry se va afla în centrul atenţiei a 600 de invitaţi şi milioane de oameni vor fi cu cohii pe el şi pe frumoasa lui mireasă, astfel că prinţul face tot posibilul pentru a slăbi, ca să fie într-o formă perfectă. Aşa că a început un program serios de pregătire, care include o dietă mai cumpătată decât de obicei, exerciţii la sala de fitness şi renunţarea la obiceurile nesănătoase, precum fumatul şi consumul de alcool, scrie revista Esquire.

Potrivit unei surse citate de New York Daily News, Harry s-a lăsat de fumat de câteva luni, iar acum a renunţat să mai consume alcool, chiar şi ocazional, ceea ce l-a ajutat să slăbească 4,5 kilograme.

În plus, el a adoptat modelul unor vedete şi a început să lucreze cu nutriţionista londoneză Gabriela Peacock, recunoscută pentru rezultatele foarte bune obţinute cu un regim fără zahăr şi cu antioxidanţi.

Prinţul Harry îşi începe fiecare zi la ora 7.00 cu exerciţii în sala de fitness. Cu o formaţie de profil militar, deprinsă în cei 10 ani de serviciu în armată în care a efectuat şi două stagii în Afganistan, el e obişnuit cu efortul şi cu disciplina.

Pe de altă parte, obiectivul lui Harry nu este doar să arate bine în ziua nunţii.
El şi viitoarea soţie îşi doresc să devină cât mai repede părinţi, iar o formă fizică optimă i-ar fi de ajutor. În plus, Meghan este interesată de un stil de viaţă echilibrat - în timpul săptămânii, ea are un regim alimentar vegetarian şi îi place să gătească, scrie Vogue.

Potrivit unui anunţ făcut de biroul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială a prinţilor, pe contul oficial de Twitter, Harry i-a cerut fratelui său mai mare, prinţul William, să îi fie cavaler de onoare la nunta sa şi a fostei actriţe americane Meghan Markle, ce va avea loc pe 19 mai, la capela St George din Windsor.
"Ducele de Cambridge se simte onorat că i s-a cerut acest lucru şi abia aşteaptă să îşi ofere sprijinul fratelui său, la capela St George, Windsor, pe 19 mai", se arată în anunţul citat de cotidianul britanic Daily Mail.

La rândul său, prinţul Harry i-a fost cavaler de onoare ducelui de Cambridge la nunta sa şi a lui Catherine Middleton, în 2011, adaugă reprezentanţii prinţilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod