Avea 126 de kilograme, dar a slăbit şi a devenit model. Cum a reuşit?

O studentă daneză în vârstă de 21 de ani ajunsese la o greutate de 126 de kilograme. Ea a reuşit să dea jos jumătate din greutate şi acum arată fantastic.

Când avea peste 120 de kilograme şi era superobeză, nimeni nu se gândea că ea poate fi în stare să slăbească măcar puţin. Dar Mathilde Broberg a reuşit mult mai mult: ea a scăpat de jumătate din greutatea sa totală, slăbind peste 60 de kilograme. Studenta în vârstă de 21 de ani din oraşul danez Aarhus a dezvăluit cum a reuşit această performanţă.

La 126 de kilograme nu poţi să dai vina numai pe altcineva, pe genetică sau pe ghinion. Mathilde povesteşte că mânca foarte mult.

Întotdeauna porţiile ei erau duble, şi consuma multe dulciuri, în special ciocolată. Declicul, punctul culminant al procesului ei de îngrăşare care părea fără oprire, s-a produs când aproape că a fost dată jos dintr-un roller coaster din cauza greutăţii ei. Abia a încăput în scaun, iar angajatul care verifica siguranţa clienţilor a acceptat cu greu ca ea să urce. Incidentul a pus-o pe gânduri.

În decurs de patru ani, ea s-a îngrăşat cu 57 de kilograme din cauza alimentaţiei haotice şi nocive - mânca multe prostii, de la dulciuri până la pâine şi produse de patiserie.
Avea un Indice de Masă Corporală de 40,6, încadrat în categoria obezităţii morbide, potrivit standardelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Daneza a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă după momentul jenant din parcul de distracţii. A tăiat din dietă toate dulciurile, pastele, pâinea, cartofii, cipsurile şi alte produse nesănătoase, iar în patru ani şi-a luat revanşa - a dat jos cele 57 de kilograme pe care le acumulase.

Mathilde pune succesul ei pe seama unor trucuri simple: a mâncat mereu doar cu o linguriţă, ca să-şi păcălească creierul şi stomacul cu multe înghiţituri, dar a avut grijă tot timpul ca fiecare porţie să nu depăşească mărimea unei palme.


Tânăra are acum o siluetă zveltă şi cântăreşte 67 de kilograme, iar după ce a trecut printr-o operaţie de îndepărtare a execesului de piele a devenit antrenor personal şi model, pozând pentru un catalog de articole de sport.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod