model

Un model Playboy a pozat o femeie grasă şi a râs de ea. Acum regretă amarnic

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
Dani Mathers, modelul Playboy care a pozat o femeie dezbrăcată în vestiar şi a râs de ea că e supraponderală, are toate motivele să regrete prostia pe care a făcut-o.

Dani are 29 de ani şi, în calitate de model Playboy, se poate mândri că arată bine. Chiar foarte bine. E o norocoasă. Dar norocul ei s-a terminat când a simţit nevoia să se distreze pe seama unei femei supraponderale, o pensionară care mergea la sală, încercând să slăbească.

În iulie, Dani Mathers a pozat-o dezbrăcată şi a postat o fotografie pe o reţea de socializare, amuzându-se de aspectul fizic al femeii. Pe lângă faptul că şi-a pus în cap presa şi a atras un val de critici la adresa sa, modelul riscă acum o pedeapsă cu închisoare de până la şase luni dacă va fi găsită vinovată de difuzarea unor imagini private.

Mathers, care a fost desemnată Playmate of the Year în 2015, s-a întâlnit cu mai mulţi avocaţi în Santa Monica.

Şedinţa a durat două ore. Nu se ştie ce au discutat, dar este de aşteptat ca avocaţii să aibă serios de furcă în încercarea de a-şi scăpa clienta de pedeapsă, notează Daily Mail. Faptele sunt clare şi doar o înţelegere între părţi ar putea să o scape de condamnare, dar un acord pare improbabil în acest moment.

Imaginea pe care modelul a făcut-o într-o sală de gimnastică din Los Angeles era însoţită de un comentariu negativ la adresa persoanei fotografiate: "Dacă eu nu pot să ignor asta, atunci nici voi nu puteţi", a scris modelul lângă poza în care apărea femeia dezbrăcată, în timp ce se schimba.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • je pe 10 Sep 2016, 17:35
  a pozat o femeie grasă

  La noi o primeau la toate showurile TV si se batea moneda pe asta 2-3 luni

  7
  0

 • stanion pe 10 Sep 2016, 15:59
  poza

  nema biti la ce sa te astepti la una care da cu dosul ea crede ca aia e cea mai importanta parte a corpului nu i-a zis nimeni ca creierul este....

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod