Material Girl: Madonna, goală, la 20 de ani - FOTO

Mai multe imagini realizate în 1979, pe vremea când viitoarea vedetă lucra ca model, dovedesc că ea era lipsită de inhibiţii.
Erotismul a fost una dintre atuurile Madonnei încă dinainte de a deveni celebră. Acum 36 de ani, ea poza cu nonşalanţă dezbrăcată, la New York. Avea doar 20 de ani şi îşi încerca norocul în cariera de model.

Imaginile au fost realizate de cunoscutul fotograf Martin H.M. Schreiber. Acesta a întâlnit-o pe viitoarea vedetă la Parsons New School şi susţine că au devenit imediat iubiţi.

Fotografiile au fost publicate în ediţia din luna mai a revistei Playboy şi recent au fost incluse în cartea "Madonna: Nudes II", fiind prezentate, din 8 decembrie, şi într-o expoziţie la Paris, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Imaginile artistice ne arată o tânără Madonna în toată gloria ei, care îşi etalează bustul generos şi torsul tonifiat. Ea priveşte cu încredere spre camera foto şi transmite deja siguranţa de sine care o va caracteriza de-a lungul întregii sale cariere.



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Decembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod