Avea 126 de kilograme, dar a slăbit şi a devenit model. Cum a reuşit?

sl?bit
Mathilde este de nerecunoscut de când a slăbit


"Înainte, îmi cumpăram tot ce pofteam, cipsuri, ciocolată, prăjituri şi consumam o grămadă de junk food între mese. Depăşeam lejer 3.500 de calorii pe zi. Stomacul meu era la fel de mare ca al unui cal după atâţia ani de mâncat în exces, întotdeauna mâncam mai mult decât aveam nevoie"
, a povestit tânăra.

"Acum lucrez într-o agenţie de modelling, pozez pentru cataloage şi reclame şi am o musculatură tonifiată.

Dacă cineva îmi spunea acum trei ani că voi deveni antrenor profesionist şi model i-aş fi râs în faţă", a mărturisit ea.

Mathilde a mai spus că obezitatea a marcat-o încă din copilărie şi i-a limitat mult viaţa socială, relaţiile cu persoanele din anturajul ei: "Nu era deloc amuzant să fiu un copil obez, îmi lipseau lucruri pe care prietenii mei le făceau, de exemplu alergarea, înotul şi multe altele."

Decizia de a slăbi a fost provocată de incidentul cu roller coaster-ul, dar momentul decisiv a fost când a revăzut o fotografie cu ea din timpul unui eveniment artistic la care a participat la şcoală.
"Atunci am realizat cât de grasă eram şi mi-am dat seama că nu puteam să merg la liceu aşa cum arătam atunci, ştiam că ar fi fost un coşmar", a povestit Mathilde.

După ce a slăbit jumătate din greutatea ei, câţiva dintre cunoscuţii ei care nu o mai văzuseră de mult timp nici nu au recunoscut-o. Era alt om, la propriu şi la figurat.

"Am început să devin repede interesantă pentru băieţi, am refuzat câţiva; dacă nu erau interesaţi de mine când eram grasă, nu mă merită acum", a explicat tânăra.
"Când eram grasă nu-mi puteam imagina că voi mai avea o greutate normală, că aş putea slăbi, aşa că să mă menţin cum sunt acum este o provocare uriaşă pentru mine", a mai spus ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod