slăbit

De ce arată mai bine o femeie când are mai multe kilograme: Paradoxul greutăţii

Yola, o antrenoare de fitness din Olanda, demonstrează că arată mai bine când are mai multe kilograme decât atunci când era mai slabă.

Se spune că greutatea e doar un număr şi, deşi mulţi guru din domeniul fitnessului predică această teorie, foarte multe femei sunt obsedate de kilogramele în plus pe care le acumulează. Yola, o antrenoare de fitness din Olanda, şi-a propus să demonstreze că greutatea este relativă, aşa că a postat pe Instagram fotografii cu ea, realizate la distanţă de trei ani.

"3 ani, 6 kilograme şi o nouă pereche de bikini", a scris ea pe montajul foto în care apare atunci când avea 58 de kilograme, în 2013, şi la 64 de kilograme, cât cântăreşte în 2016.

"Tot căutam prin telefon şi am găsit poza asta veche.

Greutatea e doar un număr", a mai scris ea pe Instagram.

În fotografia din 2013, Yola are o siluetă subţire şi un abdomen plat, dar nu are musculatura definită. În imaginea din acest an, ea îşi arată cu mândrie musculatura, postura îmbunătăţită şi membrele lucrate la sală, deşi este cu şase kilograme mai grea.

fitness siluet?

Yola, care este expertă în tehnici de crossfit şi lupte corp la corp, postează periodic fotografii pe Instagram în care apare în bikini, dar puţină lume şi-ar fi dat seama că ea are câteva kilograme în plus.



Antrenoarea oferă şi sfaturi despre regimul său de slăbit, de la sesiuni de 15 minute de pregătire intensă până la sărituri cu coarda. Ea a primit 12.000 de like-uri pentru cele două imagini şi multe persoane i-au dat dreptate - greutatea este relativă şi nu ar trebui să se situeze în centrul preocupării pentru un stil de viaţă sănătos, relatează Daily Mail.

"E bine de ştiut, îmi făceam griji pentru că deja am luat un kilogram în a doua săptămână de antrenament", i-a scris cineva.

"Greutatea e doar un număr, e adevărat, pentru că muşchii atârnă mai mult decât grăsimea", a explicat altcineva, în vreme ce un utilizator al reţelei este curios să afle ce mănâncă în fiecare zi: "Corpul tău este fabulos! Mulţumesc că ne arăţi că greutatea nu are nimic de-a face cu un stil de viaţă sănătos!".

Însă cei mai mulţi sunt de părere că deşi nu se mai simt împovăraţi pentru că s-au îngrăşat cu câteva kilograme în timpul antrenamentului, imaginea originală a Yolei rămâne frumoasă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod