Shia LaBeouf s-a despărțit de iubita lui: Starul are o relație cu FKA Twigs

Shia LaBeouf  și FKA Twigs, un cuplu interesant


Un prieten apropiat al actriței Mia Goth a declarat pentru Daily Mail că cei doi s-au despărțit în urmă cu mai multe luni. "Toți din anturaj știu că Mia și Shia s-au despărțit. Ea își împarte timpul între Londra și New York, iar el stă la Londra. Mia a avut câteva probleme cu Shia. A fost o relație nebună, iar el este foarte aprins. Ea le-a spus prietenelor că nu mai poate s-o țină așa."

LaBeouf și Goth s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția "Nymphomaniac" și au fost împreună șase ani.

Ei își anunțaseră logodna în martie 2016.
Anterior, actorul a mai avut o relație cu o altă actriță engleză, Carey Mulligan, partenera lui din filmul regizat de Oliver Stone în 2010 "Wall Street: Money Never Sleeps".

FKA Twigs, al cărei nume real este Tahliah Debrett Barnet, s-a despărțit anul trecut de starul seriei "Amurg", Robert Pattinson. Ei erau împreună de doi ani și plănuiau să se căsătorească, dar actorul a pus capăt relației, conștient că programul lor încărcat îi ținea mai mult despărțiți.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă, notează Mediafax.
În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye".

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, și s-a remarcat cu un rol foarte bine construit în "Borg versus McEnroe".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod