Selena Gomez se retrage de pe Instagram: „Vreau să-mi trăiesc viața“

Vedeta a anunțat că părăsește rețeaua de socializare fiindcă s-a săturat de comentariile negative.

Selena Gomez revenise recent pe Instagram, dar a anunțat că va lipsi din nou pe această rețea de socializare pentru că vrea să-și trăiască viața. Artista în vârstă de 26 de ani și-a luat la revedere de la admiratori cu un selfie. "M-am uitat în oglindă - ca o idioată!", a scris ea inițial. Apoi a revenit cu anunțul: "Update: iau o pauză de social media. Din nou."

Cântăreața a sugerat că decizia este determinată de comentariile negative: "Pe cât de recunoscătoare sunt pentru vocea pe care rețelele de socializare o acordă fiecăruia, pe atât de recunoscătoare sunt pentru că mă pot opri ca să trăiesc în prezent fiecare clipă care mi-e dată.

Prea puține bunătate și încurajări! Amintiți-vă doar - comentariile negative pot răni sentimentele oricui. Evident", a scris Selena.

Vedeta i-a asigurat pe fani că va fi mereu acolo pentru ei, postând și un story în care apare fără machiaj, cântând piesa "This Girl" a cântăreței Lauren Daigle. "Cântecul meu pentru voi toți! Așa de mult vă iubesc! Nu plec nicăieri! Voi fi mereu aici pentru voi, prieteni!", a mai scris ea.

Anunțul Selenei Gomez vine la scurt timp după ce în presă au apărut informații că fostul său iubit, Justin Bieber, s-a căsătorit în secret, la New York, cu iubita lui, modelul Hailey Baldwin, urmând ca ei să facă nunta peste câteva săptămâni.
Săptămâna trecută, cei doi s-au aflat în Europa, unde au fost văzuți aproape zilnic în ipostaze tandre, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod