Selena Gomez se retrage de pe Instagram: „Vreau să-mi trăiesc viața“

de Daniel Dumitrescu, 25 Septembrie 2018

Vedeta a anunțat că părăsește rețeaua de socializare fiindcă s-a săturat de comentariile negative.

Selena Gomez revenise recent pe Instagram, dar a anunțat că va lipsi din nou pe această rețea de socializare pentru că vrea să-și trăiască viața. Artista în vârstă de 26 de ani și-a luat la revedere de la admiratori cu un selfie. "M-am uitat în oglindă - ca o idioată!", a scris ea inițial. Apoi a revenit cu anunțul: "Update: iau o pauză de social media. Din nou."

Cântăreața a sugerat că decizia este determinată de comentariile negative: "Pe cât de recunoscătoare sunt pentru vocea pe care rețelele de socializare o acordă fiecăruia, pe atât de recunoscătoare sunt pentru că mă pot opri ca să trăiesc în prezent fiecare clipă care mi-e dată. Prea puține bunătate și încurajări! Amintiți-vă doar - comentariile negative pot răni sentimentele oricui.

Evident", a scris Selena.

Vedeta i-a asigurat pe fani că va fi mereu acolo pentru ei, postând și un story în care apare fără machiaj, cântând piesa "This Girl" a cântăreței Lauren Daigle. "Cântecul meu pentru voi toți! Așa de mult vă iubesc! Nu plec nicăieri! Voi fi mereu aici pentru voi, prieteni!", a mai scris ea.

Anunțul Selenei Gomez vine la scurt timp după ce în presă au apărut informații că fostul său iubit, Justin Bieber, s-a căsătorit în secret, la New York, cu iubita lui, modelul Hailey Baldwin, urmând ca ei să facă nunta peste câteva săptămâni.
Săptămâna trecută, cei doi s-au aflat în Europa, unde au fost văzuți aproape zilnic în ipostaze tandre, notează Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod