Selena Gomez se retrage de pe Instagram: „Vreau să-mi trăiesc viața“

Ultima imagine postată de Selena Gomez înainte de a se retrage de pe Instagram


Selena Gomez, care are 142 de milioane de admiratori pe Instagram, a explicat anterior că preferă să ia pauze periodice pe rețeaua de socializare pentru a simți că trăiește în lumea reală. "Nu stau pe internet; n-am mai stat de câteva luni. Nu știu parola de Instagram. Nu am aplicații pe telefon și nici nu am aplicații de editare a pozelor. Am Peak, un joc pentru antrenarea creierului (...) Sunt selectivă", a mărturisit ea.

În iunie, designerul italian Stefano Gabbana a numit-o "urâtă" pe Selena Gomez după ce The Catwalk Italia a publicat pe Instagram un colaj în care starul pop poartă cinci rochii roşii cu scopul de a încuraja fanii să îşi aleagă oţinută preferată.

"Este chiar urâtă!", a comentat creatorul de modă. Gabbana a răspuns și unui mesaj, fiind de acord cu faptul că Gomez "arată ca un câine pomeranian" şi a considerat insulta amuzantă.

Unii dintre fanii actriţei nu au fost de acord cu comentariile designerului şi au numit comportamentul său "dezgustător" şi "nrespectuos".

Nu este prima dată când Gabanna a scris comentarii nepoliticoase pe contul de Instagram al The Catwalk Italia. Recent, el s-a înfuriat comentând o fotografie a modelului Kate Moss purtând o ţinută neagră Saint Laurent, spunând simplu: "Nu".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod