Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: „Cred că voi învinge“

Cântăreaţa şi actriţa australiană a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară în ultimii 30 de ani, dar rămâne optimistă.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Sunday Night" a postului de televiziune Seven, difuzat duminică seară, ea a declarat că se tratează pentru un cancer care i-a fost descoperit în 2017 la baza coloanei vertebrale. Ea a spus că apelează la medicina "modernă", dar şi la remedii naturale. "Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu", a spus ea.

Ea și-a explicat astfel decizia de a ține secretă, în primă fază, strarea sa de sănătate: "Cred că este viața mea și am hotărât să o păstrez pentru mine."

Întrebată dacă e îngrijorată de lupta cu cancerul, actrița a răspuns încrezătoare: "Cred că voi învinge, acesta este scopul meu."

În 1992, Olivia Newton-John a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea acestei boli.

Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele - Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta a primit al doilea diagnostic în 2013 - un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, depistat întâmplător, în urma unui accident auto. Ea a fost nevoită atunci să-și amâne un turneu în SUA şi Canada.

Acum, în urma celui de-al treilea diagnostic, cântăreaţa a declarat pentru Seven că a scos zahărul din dieta sa și consumă ulei de canabis, pentru calmarea durerilor, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia.
"Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal... Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod