Momentul stânjenitor pe care Mariah Carey l-a trăit la întâlnirea cu soții Obama

Mariah Carey a povestit despre întâlnirea stânjenitoare cu fostul președinte american și soția lui


Potrivit Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, tulburarea bipolară este caracterizată prin schimbări extreme ale stării de dispoziţie şi include momente de maximă fericire urmate de perioade de depresie severă.

Vedeta pop americană, al cărei repertoriu include cântece precum "Hero", "Without You" şi "All I Want For Christmas Is You", a mai spus că medicamentele pe care le ia în prezent au generat efecte pozitive în viaţa ei.

"Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel. Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important", a spus ea.

Artista a crezut iniţial că suferea de "o insomnie normală", întrucât nu putea să doarmă deoarece nu făcea altceva decât "muncă, muncă şi iar muncă".

Vedeta a mai spus că era "nervoasă şi se temea constant că îi va dezamăgi pe oameni".

Abia mult mai târziu, Mariah Carey a aflat că suferea "de un anumit tip de manie". "În cele din urmă, m-aş fi izbit de un zid. Bănuiesc că episoadele mele depresive erau caracterizate prin faptul că avea un nivel foarte scăzut de energie.
Mă simţeam foarte singură şi eram tristă - chiar vinovată pentru că nu făceam ceea ce trebuia să fac pentru dezvoltarea carierei mele"
, a mai spus vedeta americană în acelaşi interviu acordat revistei People.

Mariah Carey și-a lansat cel de-al 15-lea album de studio, "Caution", pe 16 noiembrie, acesta fiind primul material de studio din ultimii patru ani al interpretei. Primele două single-uri de pe acest album sunt „GTFO” şi „With You”, apărute în ultimele săptămâni.

Albumul este primul al lui Carey din ultimii 4 ani şi primul de când a semnat, în 2017, contractul de parteneriat dintre casa ei Butterfly MC Records şi Epic records.
În plus, ea a semnat anul trecut un acord de management cu Roc Nation.

Anunţul a venit după ce ea şi-a încheiat rezidenţa la Caesar’s Palace din Las Vegas, pe care doreşte să o reia în februarie 2019.

Născută pe 27 martie 1970, Mariah Carey a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records, notează News.ro.

Artista a revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Contra pe 21 Nov 2018, 20:11
    Voma

    Ce au americanii astia de una-doua vomita? Am vazut si prin filme. Si ce o fi fost atat de emotionant???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod