Meghan Markle, exasperată de tatăl ei: Cum să-l facă să tacă?

Ducesa de Sussex e din nou cu nervii întinși la maximum. Tatăl său a implorat-o pe Regină să-l ajute să ia legătura cu ea, punând-o pe Meghan într-o situație dificilă.

Ultima ieșire la rampă a lui Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a agitat din nou atmosfera în sânul casei regale britanice. Apelul direct pe care bărbatul în vârstă de 74 de ani l-a făcut către suverana Angliei pentru a-l ajuta să ia legătura cu fiica lui a provocat perplexitate în familia regală, opinia dominantă fiind că acesta a mers prea departe și că "circul" mediatic trebuie să înceteze, susțin surse apropiate monarhiei.

Într-un interviu acordat din San Diego postului britanic ITV, Thomas Markle a rugat-o pe fiica lui să-i răspundă.

El a dezvăluit că îi scrie zilnic SMS-uri, dar toate încercările sale de a o contacta au rămas fără rezultat. "Am fost îndepărtat. Nu știu ce s-a întâmplat. Îmi iubesc fiica foarte mult. Aș vrea să iau legătura cu ea, să-mi trimită un mesaj, orice. Trebuie să fie un loc pentru mine. Sunt tatăl ei", a spus acesta.

Thomas Markle și-a exprimat speranța că Regina Angliei va interveni și va media neînțelegerile dintre el, Meghan și prințul Harry. "I-aș fi recunoscător pentru tot ceea ce ar putea face.
Cred că ar dori să rezolve orice probleme de familie. Toate familiile, regale sau nu, trebuie să fie unite, mai ales de sărbători"
, a spus el.

Bărbatul a adăugat că acesta va fi primul lui Crăciun fără o felicitare, un telefon, un mesaj sau o vizită din partea fiicei lui. "Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine", i-a transmis fiicei sale. "Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi.
Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie"
, a continuat bărbatul în vârstă de 74 de ani.

Surse din Palatul Buckingham au declarat pentru The Mirror că familia regală este iritată de disputa dintre Meghan Markle și tatăl ei în care este implicată Regina, lucru neobișnuit și intolerabil.

În emisiunea "Good Morning Britain" de la ITV în care a lansat apelul de împăcare cu fiica lui, Thomas Markle a explicat de ce crede că aceasta a rupt legătura cu el: "Iubeşte să controleze tot, face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă din câte ştiu.
Întotdeauna a fost la conducere"
, a spus acesta. "Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un SMS. Sper că totul va decurge bine şi (...) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry", a subliniat Thomas Markle.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod