Lady Gaga reaprinde teoria conspiraţiei: „Regret că mi-am vândut sufletul către Illuminati“

Lady Gaga continuă să aprindă imaginaţia multora prin apariţiile sale provocatoare


Site-ul citat de World Truth notează că înainte de a-l întâlni pe cel pe care l-a numit "prinţul ei illuminat", Gaga nu se bucura de mare succes şi încă nu era cunoscută în toată lumea, făcându-se remarcată doar în mici spectacole burleşti pe care le susţinea în cluburi şi la petreceri, dar apoi cariera sa "a explodat", iar ea a devenit o vedetă la nivel mondial.

Totul a avut, însă, un preţ, susţine sursa citată de Neon Nettle: sufletul ei. În afara clubului newyorkez Mercury Lounge, Lady Gaga a făcut o învoială cu personajul descris de ea şi a descoperit că succesul la care visa era floare la ureche. În schimbul supunerii sale, Gaga a putut să-şi creeze muzica, lucrând cu unii dintre cei mai respectaţi colaboratori, producători şi promoteri din industria muzicală. În mai puţin de un an, ea a devenit unul dintre cei mai de succes artişti din lume. "Promisiunea lui s-a adeverit foarte repede. La început, credeam că facem o echipă bună. Dar n-a trecut mult şi am început să am de suferit", ar fi spus vedeta în scenele nedifuzate.

Potrivit sursei, ea a povestit cum a suferit mai mulţi ani cu lupta interioară care se dădea între forţele ei interioare. Una îi dicta să continue, alta îi spunea că nu se poate împăca cu "forţele întunecate". Lady Gaga s-a îmbolnăvit de fibromialgie şi a început să aibă probleme psihice. Ea a înţeles că trebuie să iasă din industria de înregistrări controlată de Illuminati şi să rupă legătura cu "prinţul întunecat", scrie site-ul citat de World Truth. "O vreme îţi pot da puteri speciale, frumuseţe, talent şi bogăţie... dar toate astea nu durează. Ăsta e motivul pentru care atâţia oameni care intră în artele oculte sunt aşa de nefericiţi. Strălucesc ca o stea în zori şi apoi se sting, se sinucid şi se distrug cu abuzul de substanţe", ar fi declarat ea.

Site-urile citate nu au oferit alte surse pentru datele publicate şi nici nu au prezentat un punct de vedere al artistei ori al companiei Netflix, astfel că informaţiile nu pot fi verificate. În aceste condiţii, credibilitatea acestor materiale este redusă, dând mai degrabă apă la moară adepţilor teoriei conspiraţiei, fără dovezi concrete care să sprijine versiunea sursei menţionate.

Un lucru cert este că Lady Gaga a avut probleme de sănătate anul trecut. Boala incurabilă de care suferă vedeta a avut, fără îndoială, un rol important în această evoluţie. Ea a fost nevoită să amâne 18 concerte programate în Europa, în 2017, întrucât a urmat un tratament împotriva fibromialgiei, o maladie cronică ce provoacă dureri multiple şi difuze, însoţite de tulburări ale stării de dispoziţie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod