VIDEO: Experimentul bizar care bagă frica în oameni. Tu cum ai reacţiona?

O farsă neobişnuită le-a dat fiori unor trecători. Câţiva tineri au făcut un experiment neobişnuit.

Un grup de farsori puşi pe şotii a decis să includă câţiva trecători într-un experiment social bizar. Înregistrarea video este amuzantă, dar asta nu înseamnă că pentru subiecţii acestui test a fost ceva simplu, dimpotrivă.

Clipul filmat în Beirut surprinde reacţiile oamenilor filmaţi, iar în timp ce unii au fost nedumeriţi, alţii chiar s-au speriat. Ideea este că membrii grupului înconjoară câte un cetăţean şi încep să-l privească fix în ochi, fără să-i spună nimic.

Faptul că aceştia se holbează fără să spună nimic îi blochează pe cei supuşi acestui test.

În imagini se vede că un bărbat intră în panică în momentul în care e înconjurat şi o apucă speriat în altă direcţie înainte să afle că totul a fost o glumă. O altă "victimă" reacţionează şi îi întreabă pe cei din jurul său: "Ce se întâmplă? De ce vă uitaţi la mine?". După ce îi întreabă de mai multe ori, farsorii îi spun că îl iubesc şi că glumesc cu el.

În schimb, un alt trecător reacţionează altfel - el nu se teme de farsori şi îi face un compliment unei tinere care îl priveşte fix: "Frumoşi ochi", îi spune el.
Apoi îi întreabă curios pe cei prezenţi: "Care-i conceptul a ceea ce faceţi?" şi îi mai întreabă dacă e vorba despre un proiect studenţesc. Ei îl întreabă dacă ştie unde este cinematograful, apoi încep să râdă şi pleacă.

Clipul realizat de grupul intitulat HowAboutBeirut a strâns peste 370.000 de vizualizări pe YouTube. Grupul îşi propune să intre în situaţii sociale neobişnuite pentru a-şi elibera anxietatea, să iasă din zona de confort şi să dezvolte o imagine de ansamblu a societăţii, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod