Kirsten Dunst confirmă că e însărcinată: Actriţa a făcut un pictorial reuşit

Vedeta în vârstă de 35 de ani nu-şi mai ascunde sarcina. Ea a pus capăt speculaţiilor printr-o şedinţă foto inspirată.
Kirsten Dunst a confirmat în sfârşit că va fi mamă şi a făcut-o pozând pentru campania vară-iarnă 2018 a brandului de modă Rodarte. Actriţa a anunţat oficial că aşteaptă un copil împreună cu logodnicul său, Jesse Plemons, în vârstă de 29 de ani.

Speculaţiile despre sarcina vedetei au apărut de mai bine de o lună, însă Kirsten nu a vorbit public despre acest subiect, notează cotidianul britanic Daily Mail. Ea a pozat într-o rochie roşie înflorată care îi scoate în evidenţă burta şi cu flori roz prinse în păr.
Într-o altă imagine, actriţa apare îmbrăcată cu o haină bej şi încălţată cu cizme negre cu toc înalt.

Kirsten Dunst a mărturisit anul trecut că este pregătită să îşi formeze o familie după naşterea finei sale. "E timpul să am copii şi să mă liniştesc. Nu eram genul care se dă în vânt după copii până când s-a născut finuţa mea. O iubesc atât de mult", a declarat ea în iulie pentru ediţia britanică a revistei Marie Claire. "Dragostea asta n-o poţi trăi decât când ai un copil (...) Ador dragostea asta.
Asta îmi doresc
", a adăugat ea.

Kirsten Dunst şi Jesse Plemons sunt împreună de un an. Relaţia lor a început după ce au lucrat împreună la sezonul doi din "Fargo", în 2015.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod