Shannen Doherty se simte binecuvântată să filmeze din nou după lupta cu cancerul

Vedeta din „Beverly Hills 90210“ a mărturisit că nu trece o zi fără să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă.
După lupta incredibilă pe care a dus-o cu cancerul, Shannen Doherty nu uită să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru că trăieşte. Actriţa în vârstă de 46 de ani a publicat pe Instagram un mesaj emoţionant, în care se declară "binecuvântată" că poate să filmeze din nou după ce a învins boala necruţătoare.

"Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei.
În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă"
, a scris vedeta.

"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice"
, a adăugat ea.

Actriţa filmează în prezent la o continuare a serialului "Heathers", din 1988, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Shannen Doherty şi-a informat permanent fanii despre bătălia cu cancerul, postând pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul.


În aprilie 2017, ea a anunţat că maladia a intrat în remisie şi a mărturisit că nu ştie cum să reacţioneze după ce a aflat că a înfrânt cancerul. "Momente bune. Se întâmplă. Azi e un moment bun. Ce înseamnă remisie? Am auzit cuvântul ăsta şi n-am nici cea mai vagă idee cum să reacţionez. Veste bună? DA. Copleşitor? DA", a scris ea pe Instagram.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod