Încep preselecțiile pentru sezonul opt Vocea României!

Fă-ți vocea auzită, încep preselecțiile pentru sezonul opt Vocea României! Înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la audiții, arată că ești pregătit să urci pe scena celei mai tari competiții a vocilor și demonstrează că doar vocea contează!
Toți cei care au calități vocale remarcabile, pentru care muzica reprezintă mai mult decât un stil de viață și care își doresc să fie văzuți și aplaudați de o țară întreagă sunt așteptați la audițiile care vor avea loc în Cluj (25 februarie), Iași (4 martie), Timișoara (11 martie) și București (24 și 25 martie).

„Am învățat foarte multe lucruri la Vocea României, am lucrat cu profesioniști și m-am bucurat enorm de întreaga experiență de acolo. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut, iar celor care au voci bune și își doresc să cânte le spun să aibă încredere în calitățile lor, să fie ambițioși și să nu ezite să meargă la preselecții, deoarece vor avea doar de câștigat.”, a declarat Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului șapte Vocea României.

Înscrie-te pentru sezonul opt Vocea României și poți avea parte de cea mai tare experiență muzicală!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod