Adevărul gol-goluţ cântăreşte greu: Un model supraponderal a pozat ca Gigi Hadid

de Daniel Dumitrescu, 1 Februarie 2018

Un model plus-size şi un fotograf de modă au recreat o fotografie nud realizată de Gigi Hadid.
Gestul contează, nu kilogramele în plus! Cam aşa poate fi interpretată ideea modelului plus-size Diana Sirokai de a recrea împreună cu fotografa Karizza o imagine emblematică din lumea modei, o poză nud realizată de Gigi Hadid.

Sirokai şi Karizza au mai lucrat împreună într-un proiect asemănător, când au recreat câteva imagini făcute de Kim Kardashian. De data aceasta au ales o idee şi mai îndrăzneaţă, cu o diferenţă de talie şi de greutate mai mare, contrastul fizic fiind şi mai puternic. Imaginea postată pe Instagram o arată pe Diana dezbrăcată, cu o pereche de botine în picioare, acoperindu-şi sânii cu mâinile în timp ce priveşte spre camera foto, repetând poziţia în care a pozat Gigi Hadid. "Mă întrebam cum ar arăta un model plus-size într-o asemenea poză", este comentariul afişat lângă această imagine.

"Vreau să vă spun că admir puterea voastră de a arăta lumii aşa cum sunteţi şi de a vă iubi în modul în care o faceţi. Amândouă arătaţi minunat în poze", a scris cineva pentru a le încuraja.

Deşi au fost multe comentarii pozitive care o susţineau pe Diana în demersul său care promovează diversitatea în industria modei, au apărut şi inevitabilele contestări ale celor care susţin că nuditatea over-size nu ar trebui încurajată.

Indiferent în ce tabără te situezi când judeci aceste imagini, este incontestabil faptul că Diana e o femeie frumoasă. Şi nu contează cine este cea mai frumoasă în aceste fotografii, ci faptul că ele surprind frumuseţea feminină în toate formele sale, notează Bored Panda.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod