Kanye West a trecut la regim: Doar 3 smoothie-uri pe zi și multă muncă la sală!

Imaginea în care Kim se ascundea ca să nu se vadă că e grasă a deprimat-o pe starletă

Decizia lui Kanye pare să fi fost influențată de efectul pozitiv pe care Kim l-a obținut cu dieta sa, bazată pe sucuri de legume și fructe, după ce a născut. Starleta a fost foarte afectată când ce formele sale generoase au scăpat de sub control și a muncit mult pentru a reveni la silueta sa obișnuită.

Kanye face exerciții de cinci ori pe săptămână și când nu se ține de treabă trebuie să trag de elHayley Pasternak
Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Kim a fost devastată când a văzut în presă o fotografie în care apărea alături de top modelele Kate Moss și Naomi Campbell, la o petrecere în Ibiza, la începutul lunii august.

"Kim a fost oripilată de cât de enormă părea pe lângă cele două fotomodele. S-a tot plâns că se simte obeză pe lângă aceste femei care au jumătate din talia ei, deși sunt mai înalte. În imagine se vede că ea încerca să se ascundă după ele și după Kanye", a dezvăluit o sursă citată de ziarul britanic.

Pe lângă preocupările pentru modul în care arată, celebrul cuplu american s-a remarcat recent și prin extravaganță, după ce presa a scris că rapperul plănuieşte să construiască o catedrală în valoare de 5 milioane de dolari pentru soţia sa, biserica urmând să fie folosită pentru nunţile, înmormântările şi botezurile membrilor familiei.

"Vor să aibă un spaţiu în care să organizeze nunţile, botezurile şi înmormântările familiei, în anii care vor veni", a declarat o sursă pentru publicaţia National Enquirer. "Însă Kanye este Kanye şi va exagera", a mai spus sursa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod