Imagini uitate: Victoria Beckham în prima ei reclamă, pe vremea când zâmbea

Victoria Beckham
Victoria de astăzi are puţine lucruri în comun cu cea de la 15 ani


În martie 1993, ea a dat proble pentru o reclamă publicată în The Stage. Producătorii au anunţat că se află în căutarea unei fete inteligente, extrovertită, ambiţioasă şi capabilă să cânte şi să danseze. Un an mai târziu, ea se alătura grupului Spice Girls, relatează Daily Mail.

La cinci ani după apariţia în reclama prin care şi-a făcut debutul în modelling, cariera Victoriei înregistra un succes colosal, odată cu faima mondială a grupului de fete din care făcea parte.

Spice Girls ajungea o emblemă a muzicii pop din anii '90, iar Vicky era considerată cea mai sexy componentă a acestei trupe. Dar nu şi cea mai talentată.

Zvonurile conform cărora Victoria nu poate să cânte au urmărit-o de când a intrat în trupă. Dintotdeaua a fost acuzată, şi pentru cele câteva versuri solo pe care le avea în melodii, că nu le-ar fi cântat live în timpul spectacolelor – o acuzaţie gravă în era în care playback-ul era considerat ruşinos, deşi foarte întâlnit, notează Mediafax.
Şi, potrivit unor declaraţii făcute în luna mai, la Londra, vedeta a dezvăluit că acele zvonuri erau adevărate. "Obişnuiau să-mi închidă microfonul, lăsându-le pe celelalte fete să cânte", a mărturisit ea. În schimb, acum nu are cine să o mai "cenzureze": "Cine râde la urmă, râde mai bine – şi acum microfonul meu e ok şi, în sfârşit, pornit", a mai spus vedeta, zâmbind foarte rezervat.

Vorbind despre trecutul alături de formaţie, Victoria a recunoscut că nu s-a simţit niciodată comfortabil în rolul de "petrecăreaţă": "În timp ce toate celelelte fete erau spontane şi puse pe distracţie, sărind pe mese, eu eram cea care verifica mesele, să nu cumva să cadă.
Eram cea raţională. Aveam noroc datorită faptului că putam tocuri, astfel încât era suficient să dansez un pic şi să scap, dar oricum nu mi-a fost uşor. Eram mult mai reţinută, în comparaţie cu celelalte fete."


Tutuşi, se pare că a meritat "chinul" suferit, având în vedere avantajele privind garderoba artistei, notează Mediafax: "Întotdeauna am fost cea care iubea moda şi chestia asta a avut rezultate pentru mine - fetele obţineau gratuit hainele, fiindcă erau piese de rahat, aşa că rămânea destul buget ca eu să capăt mica mea rochie Gucci", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mateescu pe 6 Iul 2016, 23:23
    machiaj

    Noroc ca s-a inventat machiajul, ca unele ca asta ramaneau anonime.

    1
    0

  • fane pe 6 Iul 2016, 16:11
    Nulitate

    O nulitate fara voce, fara har muzical.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod