Preţul succesului. Victoria Beckham se trezeşte la 4.00 dimineața ca să lucreze

Vedeta are un program infernal înainte de Săptămâna Modei de la New York: doarme doar patru ore pe noapte și ține legătura cu angajații pentru ca totul să fie perfect.

E uşor de presupus că succesul Victoriei Beckham în lumea modei se bazează pe faima şi pe banii pe care îi are. De fapt, ascensiunea sa ca designer produce banii, nu invers. Pasiunea pe care o pune în fiecare detaliu, în fiecare colecţie, şi efortul pe care este dispusă să-l investească - acestea sunt motoarele care o propulsează. Pe urmă vin şi banii.

Pentru o femeie celebră, în vârstă de 41 de ani, cu patru copii şi căsătorită cu un bărbat la fel de faimos, ceea ce face ea este aproape un sport extrem şi cu toţi banii din lume, fără pasiune n-ar putea continua aşa mult timp.

Dar plăcerea de a se implica şi de a avea grijă ca totul să iasă la perfecţie o fac pe Victoria Beckham să-şi impună un program strict şi foarte eficient. Aşa a devenit un designer interesant, apoi unul influent.

Cu precădere înaintea unor evenimente importante, aşa cum este Săptămâna Modei de la New York, care începe miercuri, 10 februarie, Victoria devine obsedată de perfecţiune. Pe măsură ce zilele se scurg şi se apropie termenele-limită, stresul este aproape insuportabil, iar vedeta lucrează contra-cronometru pentru ca piesele sale să impresioneze pe podium.
"Victoria suportă o presiune imensă cu imperiul ei de modă. Volumul de muncă pe care îl impune este astronomic", a dezvăluit o sursă pentru revista Look, citată de Daily Mail.

Urmărindu-i activitatea pe Instagram şi Twitter, admiratorii ar putea crede că totul e minunat: ea postează periodic noutăţi din culisele atelierelor şi din călătoriile dese pe care le face între America şi Londra. Dar în spatele acestui strat de glamour stă un întreg infern: muncă, nervi, emoţii, idei, încercări, oboseală, entuziasm.
Muncă. Pasiune. Un lucru e cert: nimeni nu poate face aşa ceva atât de bine doar pentru a obţine bani, ar fi un chin "nerentabil", banii se pot face mult mai uşor în alte direcţii.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimi pe 11 Feb 2016, 08:16
    Mda

    Mda, se trezeste la 4, munceste mult, cara saci de ciment, mai da cu glet, cara mobila la vcecini. A dracu munca face si asta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod