Perwoll lansează primul detergent lichid care elimină scămoșarea hainelor

Studiile spun că scămoșarea hainelor este o problemă întâlnită la 9 din 10 persoane și care apare după spălările obișnuite repetate. De aceea, Perwoll lansează acum unicul detergent lichid de pe piață care rezolvă această problemă.

Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scămoșarea hainelor cu până la 80% , având în același timp un efect de reparare a țesăturilor.   

Este adecvat pentru toate tipurile de țesături, iar rezultatele sunt vizibile imediat după câteva spălări.

Datorită enzimei Repairzyme® din formulă, Perwoll Care & Repair elimină și previne scămoșarea hainelor, oferind în același timp soluția optimă pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat.

Totodată, performanța produsului este certificată de Institutul de Tehnologie a Spălării (WFK) , Perwoll Care & Repair fiind recunoscut drept un concept unic, menit să aducă un beneficiu real consumatorilor săi pentru cea mai întâlnită problemă când vine vorba de îngriirea hainelor – scămoșarea și deteriorarea fibrelor.



Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair are un parfum nou plăcut și un ambalaj atractiv, în culoare aurie. Acesta este disponibil în trei tipuri de gramaje:

Detergent lichid Perwoll Care & Repair – 1L, preț recomandat 16,14 lei; 2L – preț recomandat 29,64 lei; 3L – preț recomandat 41,00 lei
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod