Victoria Beckham

De ce apare Victoria Beckham pe Instagram cu piciorul ridicat?

O nouă modă se impune pe Instagram: Victoria Beckham postează imagini amuzante, în care apare cu piciorul drept ridicat.

Vedeta şi-a obişnuit fanii cu stilul ei de a poza: nu zâmbeşte niciodată în imaginile realizate de fotoreporteri, iar când priveşte spre camera foto, are grijă să se aşeze întotdeauna într-un unghi din care nu i se vede mâna dreaptă. Designerul renunţă la mina gravă doar în selfie-uri şi în imaginile pe care i le fac membrii familiei sau prietenii apropiaţi.

De ceva timp, soţia lui David Bekcham a început să adopte un stil original şi amuzant în imaginile pe care le postează pe Instagram.

Ea a publicat recent o poză realizată într-un hotel din Cannes, în care apare împreună cu buna sa prietenă, Eva Longoria, salutându-şi admiratorii cu piciorul drept ridicat.

Victoria Beckham

Aceasta este a treia imagine în care Victoria Beckham îşi salută fanii cu piciorul drept ridicat. Vedeta a mai postat două imagini asemănătoare, în care face acest gest amuzant în timp ce scrie ceva, foarte serioasă, pe telefonul mobil.

Cel mai probabil, scrie site-ul whowhatwear.co.uk, acesta este semnătura amuzantă pe care Victoria o foloseşte pentru a se remarca pe Instragram, mişcare menită să-i asigure vizibilitate şi să atragă simpatia urmăritorilor ei de pe reţeaua de socializare.

Victoria Beckham

Într-una dintre postări, Victoria a explicat că fusta-pantalon pe care o purta îi permite orice mişcare. "Este uimitor câtă libertate îţi oferă fusta pantalon. Acele cursuri de balet au meritat banii", a scris vedeta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 16 Mai 2016, 15:26
    poate ca

    Vrea ceva si a gasit o alta modalitate de a cere. Oricum casnicia ei cu Beckham e o farsa de ani buni, deci nu e de mirare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod