I-a „furat“ look-ul mamei sale: Kaia Gerber seamănă leit cu Cindy Crawford

Modelul în vârstă de 17 ani a făcut o ședință foto în care machiajul o ajută să semene cu versiunea din tinerețe a mamei sale.

La doar 17 ani, Kaia Gerber este deja un nume cunoscut în lumea modei și fără îndoială că un rol important în celebritatea sa îl are mama ei, Cindy Crawford. Ajutată de frumusețea sa nativă și de sfaturile prețioase pe care fostul fotomodel i le-a oferit, Kaia a avansat rapid în industria modellingului, fiind una dintre stelele care au strălucit la Săptămâna Modei de la Paris, unde a prezentat colecțiile designerilor Stella McCartney, Yves Saint Laurent și Valentino.

Ambasadoare a liniei cosmetice YSL Beauté, Kaia a fost luni protagonistra unei ședințe foto în care machiajul pronunțat o ajută să semene leit cu versiunea din tinerețe a mamei sale.

Aproape că nu sunt diferențe între ele, iar această asemănare, precum și familia celebră din care provine, dar și frumusețea și talentul de care dispune, îi asigură un viitor strălucitor.

Kaia, care a preluat rolul de ambasador al acestei mărci după alte nume importante, precum  Zoe Kravitz, Adam Levine și Halsey, s-a declarat încântată de noua colaborare. "Să fiu imaginea YSL Beauté este o oportunitate de a scrie o nouă poveste plină de distracție, culoare și machiaj", a transmis tânăra speranță a modei într-un comunicat.
"Îmi place ADN-ul brandului, este atât de subversiv, dar și luxos și cool"
, a mai scris ea.

"Atât de fericită să mă alătur familiei @yslbeauty", a scris Kaia pe Instagram, lângă o poză din campania sa în care are un machiaj smokey eye.

"Kaia este un talent înfloritor cu un sens unic al stilului și cu o frumusețe uimitoare. Întruchiparea perfectă a nevoii generației sale de autenticitate și nerăbdare, ea va prelua ca muză și ambasadoare aceste valori cu care YSL Beauté rezonează în întregime"
, a declarat Stephan Bezy, international general manager al Yves Beauté pentru pentru WWD.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod