Simona Halep a anunțat că are hernie de disc

Jucătoarea de tenis care ocupă locul 1 în clasamentul mondial feminin a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

Diagnosticul medicilor pune sub semnul întrebării participarea sa la Turneul Campioanelor. "Am făcut un RMN şi am o hernie de disc. Voi discuta cu medicii mei în următoarele zile, dar sper să revin rapid şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc pentru sprijin şi încurajări", a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seară, după întoarcerea în țară, că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, anunțând că marţi va efectua un RMN.

Ea a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, românca retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.



În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct.

Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă meciul până la capăt.

Românca era programată să joace la turneul de la Moscova (15-21 octombrie), pentru care solicitase un wild-card, şi la Turneul Campioanelor, a cărui ultimă ediţie de la Singapore va avea loc între 21 şi 28 octombrie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod