Decăderea unui model: A fost căsătorită cu un star din „Baywatch“, iar acum trăiește pe stradă

Loni Willison a fost văzută umblând murdară pe stradă și căutând prin gunoaie. Fostul ei soț, actorul Jeremy Jackson, se distrează la plajă.

Povestea tristă a unui fost model demonstrează cât de rapidă poate fi prăbușirea de la extaz la agonie în lumea vedetelor. Ceea ce șochează de data asta este că un fost model de fitness s-a transformat dintr-o femeie atractivă într-un om chinuit, ducând o viață de homeless - un caz cum nu a mai existat în showbiz-ul american. Murdară și slăbită, fostul fitness model nu mai are nicio legătură cu strălucirea de altădată și pare că joacă un rol de film. Din păcate, este rolul vieții ei și nu sunt șanse să-l termine cu bine.

În timp ce Jeremy Jackson, fostul star al serialului "Baywatch", trăiește fără griji în sudul Californiei, fosta lui soție, rămasă fără adăpost, bântuie pe străzile din Los Angeles, nespălată și slăbită, împingând încet un căruț de supermarket în care își ține lucrurile.

Loni Willison, în vârstă de 37 de ani, a fost fotografiată, săptămâna trecută, în timp ce căuta prin tomberoanele din Newport Beach.

Altădată o femeie frumoasă, cu un corp bine lucrat în sala de fitness, Loni e într-o stare deplorabilă: nespălată, obosită și dezolată, ea își duce existența de pe o zi pe alta, ca orice homeless ajuns în voia sorții.

Situația dificilă în care se află pare să fie ultima grijă a fostului ei soț, notează cotidianul britanic Daily Mail. Jeremy Jackson s-a distrat pe plajă, marți, făcând selfie-uri cu fanii, trăgând de greutăți și înotând în ocean.

Actorul care a interpretat rolul lui Hobie Buchannon în serialul "Baywatch", s-a despărțit de Loni Willison în 2014, după o relație furtunoasă, marcată de dependența lui de alcool.
Modelul l-a acuzat că s-a îmbătat și a încercat să o omoare, strângând-o de gât.

Întrebat dacă nu-și face griji pentru fosta lui soție, Jackson a declarat pentru ziarul britanic: "Tot ce pot să vă spun este că atenția mea, timpul meu, și concentrarea mea sunt acolo unde pot fi mai eficient și că facem tot ce trebuie."

"Mi-ar plăcea să vă spun partea mea din povestea asta. Să vă arăt faptele exact așa cum au fost. Dar am fost sfătuit de avocați să mă abțin, nu pot să comentez acum", a adăugat el.

Întrebat dacă Willison l-a căutat ca să-i ceară ajutorul, Jackson a refuzat politicos să mai comenteze.

În zilele care au urmat după ce a aflat de fotografiile cu fosta soție, Jackson nu a făcut nicio referire la acest subiect pe rețelele de socializare, dar a publicat pe Instagram câteva selfie-uri și înregistrări video, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Miercuri, el a scris un mesaj interesant: "Singurul motiv pentru care privesc înapoi este ca să văd cât de departe am ajuns și cât mi-a luat ca să supraviețuiesc și să devin omul care sunt azi. Am spus-o înainte și o spun din nou. Concentrarea, atenția, timpul și energia mea sunt pe deplin inverstite în ceea ce este mai de folos și mai eficient. Nu mă interesează potcoavele de cai morți sau să mă irosesc cu ceei care nu sunt pregătiți sau care nu vor ajutor", a precizat actorul.

Cuvintele lor par să transmită că nu-l interesează deloc situația fostei neveste și că doar el contează în viața sa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod