Decăderea unui model: A fost căsătorită cu un star din „Baywatch“, iar acum trăiește pe stradă

Cândva era un fitness model care arăta foarte bine. Acum, Loni Willison a ajuns să scotocească prin gunoaie


După despărțirea de Jackson nu s-a mai auzit nimic de Loni Willison, notează Daily Mail. Este, totuși, neclar cum a ajuns fostul model să trăiască pe stradă, ca și cum nu ar mai avea pe nimeni din familie sau prieteni care să-i dea o mână de ajutor.

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în decembrie 2012, într-o ceremonie privată organizată în Laguna Beach, California.

Animozitatea dintre ei, alimentată de dependența de alcool a actorului și de scandalurile care le-au presărat căsnicia, a continuat și după divorț.

În 2015, Loni a vorbit urât despre fostul soț care a fost dat afară din reality show-ul britanic "Celebrity Big Brother" pentru că i-a dezgolit sânul colegei lui, Chloe Goodman. Mai mult, Willison a încurajat-o pe Chloe să-l acuze în presă pe Jackson, aceasta declarând că regretă faptul că nu a reclamat atacul la poliție.

Într-o înregistrare audio obținută de Daily Mail în 2015, Willison poate fi auzită țipând îngrozită în timp ce se pare că Jackson o strângea de gât și o bătea, lăsând-o în viață cu două coaste rupte, o lovitură la nas și cu mai multe leziuni pe față și pe corp.
Incidentul a avut loc în august 2014, iar polițiștii din Los Angeles au fost chemați la fața locului printr-un apel de urgență. Actorul a fost acuzat atunci de tentativă de omor, dar cazul a fost închis după ce modelul a decis să-și retragă plângerea. Ea a spus că a înregistrat altercația pentru a dovedi că soțul ei se purta ca un nebun.

În înregistrarea făcută cu telefonul se aude cum cei doi se certau pe tema ideilor ei de afaceri, apoi Jackson s-a înfuriat, i-a aruncat telefonul jos și a azvârlit două sticle de bere în televizor, distrugându-l.
Actorul s-a repezit apoi la Willison, ștrangulând-o, în timp ce aceasta țipa îngrozită.

Cu o zi înainte de acest episod, Jackson i-a trimis prin e-mail soției o piesă rap în care el spune "O să te omor", relatează ziarul citat.

În aprilie, actorul a primit o condamnare la închisoare pentru că în 2015 a strâns de gât o femeie cu care s-a certat. Jackson a obținut prin avocat un acord de stingere a speței, dar judecătorul tot l-a condamnat la 270 de zile de detenție în penitenciarul din Los Angeles, cu eliberare condiționată pe termen de cinci ani.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod