Oglinda din băltoacă: 20 de imagini interesante făcute cu telefonul mobil

Pasionat de fotografie și de călătorii, un tânăr postează pe Instagram imagini care surprind cum se reflectă lumea în băltoacele de pe străzi sau pe suprafața calmă a lacurilor.
Guido Gutiérrez Ruiz vrea să demonstreze prin fotografiile sale că nu ai nevoie de o cameră profesională pentru a face poze interesante. Iar din ceea ce postează el pe Instagram rezultă că un smartphone decent este suficient dacă ai talent și îți place să încerci lucruri noi când fotografiezi.

De exemplu, mulți urăsc ploaia, dar pentru Ruiz este o ocazie perfectă pentru a-și pune telefonul mobil la treabă. De fiecare dată după ce plouă, el iese "la vânătoare" de băltoace și surprinde "lumea paralelă" pe care acestea le reflectă.
Ruiz a publicat pe contul său de Instagram imagini din mai multe orașe pe care le-a vizitat, așa cum le-a văzut el prin intermediul ochiurilor de apă de pe străzi. Iată câteva dintre aceste instantanee care demonstrează că un unghi diferit contează mult în calitatea unei fotografii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod