La ordinele stăpânei: Naomi Campbell, filmată în timp ce își ceartă angajații

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2018
Vedeta în vârstă de 48 de ani a fost filmată în timp ce le vorbea angajaților pe un ton autoritar, gesticulând continuu. Ea are reputația unui angajator foarte dificil.

Naomi Campbell nu se dezminte: când vrea să se simtă cu adevărat stăpână, e bine să nu fii angajatul ei. Vedeta a fost filmat luni, în fața clădirii Bursei din New York, în timp ce părea să-i admonesteze pe membrii staff-ului său, dându-le ordine și gesticulând nemulțumită ca să se facă înțeleasă. Cei doi angajați, o femeie și un bărbat, stăteau stresați în fața ei și încercau să reziste în fața "șuvoiului" de ordine.

Un trecător care a filmat scena luni după-amiază a declarat: "În mod clar le dădea niște ordine.

N-am auzit exact ce le zicea, dar dădea mult din mâini și le vorbea pe un ton autoritar, impunător."

Din fericire, Naomi s-a calmat și "ședința" de pe trotuar s-a încheiat pe un ton neașteptat de vesel după valul de nervi care o curprinsese. "Avea o expresie dură, dar s-a liniștit și a îmbrățișat-o pe femeia blondă, apoi a pupat-o pe ambii obraji. Când a văzut că o filmam, mi-a zâmbit larg", a mai spus martorul.

Un reprezentant al supermodelului a negat pentru Daily Mail că Naomi și-ar fi certat angajații: "Pot să confirm că era într-o stare foarte bună în timpul acestei discuții.

Doar gesticula mai mult. Nu a fost o confruntare."

Naomi Campbell a participat la închierea lucrărilor organizației Global Citizen, care își propune eradicarea sărăciei extreme până în 2030.

Supermodelul britanic are o reputație de angajator foarte dificil. În 2013, Naomi a fost dată în judecată de o fostă asistentă care a susținut că aceasta a aruncat cu telefonul mobil după ea într-un hotel din Beverly Hills, după ce în anul 2000 vedeta a pledat vinovată într-un proces judecat la Toronto, în care a fost acuzată că și-a lovit o angajată cu telefonul.

În 2008, Naomi Campbell a fost implicată și într-un scandal, înainte de un zbor de la Londra la Los Angeles, izbucnit după ce personalul i-a explicat că bagajul ei nu poate fi luat cu aceeași cursă.
Vedeta i-a cerut comandantului să coboare și să-i aducă bagajul din aeroportul londonez Heathrow, iar personalul de zbor a chemat poliția. Ofițerii au încătușat-o și au dat-o jos din avion.
Campbell a fost pusă sub acuzare pentru că i-a lovit și i-a scuipat pe polițiști și și-a recunoscut vinovăția. Ea a primit o amendă de 3.000 de dolari și a fost condamnată la 200 de ore de muncă în folosul comunității.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod