I-a „furat“ look-ul mamei sale: Kaia Gerber seamănă leit cu Cindy Crawford

Kaia, fiica fotomodelului Cindy Crawford, are deja o carieră de succes în modelling


Săptămâna trecută, Kaia a prezentat pentru YSL într-un show spectaculos, organizat sub Arcul de Triumf din Paris.

Tânăra a început să fie o prezență constantă pe copertele revistelor de modă după ce și-a făcut debutul pe podium la New York Fashion Week, în vara anului trecut.

Remarcată pentru asemănarea fizică izbitoare cu mama sa, Kaia Gerber a pozat la 10 ani pentru o Versace, dar Cindy Crawford a oprit debutul în modă al Kaiei la doar o lună după lansarea acelei campanii, susţinând că aceasta a prea tânără.La 13 ani, Kaia s-a întors în industrie, semnând un contract cu agenţia IMG Models, după ce a primit primul rol de actriţă. Două luni mai târziu, adolescenta a debutat cu un pictorial publicat de Vogue, iar la 14 ani a pozat pentru campania brandului de bijuterii Chrome Hearts şi a apărut pentru prima oară pe coperta Vogue, în ediţia franceză, într-o imagine realizată de celebrul fotograf Mario Testino.

Cariera tinerei este în plină ascensiune acum: ea a participat la campanii pentru parfumul Daisy realizat de Marc Jacobs şi pentru produse de îngrijire lansare de Alexander Wang şi Penshoppe.

Totodată, Kaia a apărut în pictoriale publicate de Interview, CR Fashion Book, Pop magazine, Teen Vogue şi Chrome Hearts magazine, dar şi pe coperta Love magazine. Fratele ei, Presley Gerber, în vârstă de 17 ani, este, de asemenea, model.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod