Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere: Ce mănâncă vedeta?

Actriţa le arată fanilor cum arată masa ei obişnuită: pui, legume şi salată


În februarie 2016, Gwyneth Paltrow a declarat pentru revista People că nici nu-și face griji despre părul alb și riduri pentru că după ce a împlinit 40 de ani a încetat să se mai gândească la ceea ce cred alții despre ea.
Vedeta a povestit că prima oară când a văzut că are un fir de păr alb s-a întrebat: „Ce-i ăsta?“. Dar apoi a fost mândră de descoperirea sa. "Am câștigat aceste fire albe și în plus poți să îndrepți nițel situația.

Cu un pic de vopsea pentur păr... Nu mă tem că îmbătrânesc...".
Actrița a adăugat că se simte foarte bine. "Cred că 40 este un dar prețios și mă simt mai frumoasă acum decât cu 10 ani în urmă sau 20", a spus ea.

În opinia ei, secretul stă în a fi mulțumit de ceea ce ești: "Cred că femeile pot fi fericite fiind autentice. Dar cred de asemenea că trebuie să faci exerciții, să mănânci bine, să bei multă apă, să faci sex și să fii înconjurat de oameni care te fac să te simți bine.
Cred că strălucirea pe care o ai în viață provine dintr-o combinație de astfel de lucruri"
, a spus actriţa.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com, notează Mediafax.
Rolul lui Pepper Potts, din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Actriţa a început o relaţie în 1997 o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani. Ea s-a căsătorit în decembrie 2003 cu cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi au împreună doi copii - Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006. Cei doi artişti s-au despărţit în 2014 şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015.

Gwyneth Paltrow are acum o relaţie de trei ani cu Brad Falchuk un celebru producător de la Hollywood.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod